En ny i slægten

Familien har fået et nyt medlem, og det skal fejres. Familie og venner skal præsenteres for den lille, og en passende anledning er, når navnet bliver givet til barnet. Et navn som skal følge barnet resten af livet, og som barnet selv skal vokse med og fylde ud.

Ceremonien

En navnefest er en smuk, værdig og højtidelig ceremoni afholdt et sted, hvor I synes det er passende, for eksempel i haven, en park, i jeres hjem eller i et andet smukt rum. Sammen med jer forbereder celebranten en ceremoni, som passer til jeres barn og familie. Celebranten holder en personlig tale til familien og barnet, og der kan synges sange, læses digte eller spilles musik efter jeres valg.

Pris og Praktisk

En navngivningsceremoni koster 4.000 kr. Er der tale om et kombineret bryllup og navnefest, koster det kr. 6.000. Prisen inkluderer ceremonien, celebrantens transport, et møde med celebranten ca. 3 måneder før ceremonien og en generalprøve et par dage før. Det er en forudsætning, at mindst en af forældrene er medlem af Humanistisk Samfund.

I kan bestille eller høre mere om humanistisk navnefest ved at kontakte navnefestkoordinator Hanne Larsson, hl@hs.dk

Navnefestcelebranter

Celebranterne har gennemgået en uddannelse i at udføre navngivningsceremonier og har bestået en prøve, der bla. omfatter tilrettelæggelse af en ceremoni, udarbejdelse af en personlig tale og fremførelse af en tale overfor et certificeringsudvalg.
.