Tid: onsdag den 27. oktober klokken 19-21
Sted: Café Incita, Valgårdsvej 4-8, 2500 København – indgang fra Toftegårds Plads.

Vidste du, at i nogle kulturer lader man de afdøde sidde med ved bordet i op til en hel måned efter de er døde? Eller at man i Kina har praktiseret at invitere strippere til begravelsesceremonien som en hyldest til den afdøde? De fleste af os er vant til den danske måde at holde begravelse på: En højtidelig ceremoni, nogle pæne ord om den afdøde – og som oftest bliver der også sunget nogle salmer eller sange. Men kan man tænke sig et andet format for begravelser? Og hvilke rammer er der for begravelser herhjemme?

Kom og vær med til et underholdende foredrag, hvor du også får mulighed for at udveksle dine egne tanker om den sidste ceremoni.  

Som led i temaugen ’Vi taler om døden’ afholder Humanistisk Samfund Hovedstaden et foredrag i Café Incita i Valby Kulturhus. Det foregår onsdag d. 27/10 fra kl. 19-21. Der vil være en kop kaffe og mulighed for at købe mad og drikke fra caféen.

Du må gerne møde op, selvom du ikke har fået tilmeldt dig, men vi vil enormt gerne vide, hvor mange vi skal lave kaffe til.

Du tilmelder dig ved at skrive til tilmelding@hs.dk. Skriv navnet på aktiviteten i mailens emnefelt.