Det kan være svært at tale med sin familie om sin egen død og begravelse. For nogle er der ikke en umiddelbar familie at tale med om disse emner. Og i mange familier kan en sådan samtale ære for akavet og ikke føre til større afklaring og beslutning. Derfor tilbyder ceremonilederne, der også forestår humanistiske begravelser, at tale med dem, der måtte ønske dette.

Hvis man vil planlægge planlægge sin egen begravelse, kan man måske få hjælp til sin egen afklaring, ved at hente vores skema “Mine ønsker om en humanistisk begravelse” og skrive det ned man lige nu tænker. Hvilke sange skal med? Hvilken musik holder jeg særligt at og hvorfor? Skal jeg begraves i jorden eller skal min aske spredes over vandet?

Du kan skrive dine ønsker i skemaet “Mine ønsker om humanistisk begravelse“, som vi har lavet i Word. Gem det først på din computer. Så kan du skrive dine overvejelser i det, printe det ud og lægge det blandt dine personlige dokumenter.

Pris

En vejledende samtale koster 1.000 kr.for medlemmer.

For alle andre er prisen 1.500 kr.

Kontakt

Ønsker man en vejledende samtale skal man henvende sig til vores begravelseskoordinator, der formidler kontakten til ceremonilederne.

Begravelseskoordinator Erik Bartram Jensen har tlf 30 69 63 69 og mail ebj@humanistisksamfund.dk. Det er også muligt at ringe i weekenden.