FAQ for kommende konfirmander og deres forældre.

Tre hurtige omkring tilmelding:

  • Medlemskabet kan enten stå i barnets eller en af forældrenes navn.
  • Man kan ikke indskrive to konfirmander (tvillinger) på 1 medlemsnummer, men vi kan lave et pro forma medlemsnummer således at I kan bruge dette. Skriv til kontakt@hs.dk hvis I har dette behov.
  • Der findes ikke familiemedlemskab

Omkring skift af datoer:

Vi har en plads på et konfirmationshold, men har nu fundet ud af, at vores barn ikke kan deltage på en af de to weekender. Kan vi deltage på et andet holds weekend?

Svar: Det er desværre ikke muligt at deltage i et andet holds forløb. Det er der flere årsager til. De andre hold er fyldt, og vi vil gerne holde dem på maksimum 20 pladser. Derudover er disse to weekender et socialt forløb, hvor de unge lærer hinanden at kende på kort tid. Den proces vil vi ikke forstyrre ved at blande holdene. Vi kan tilbyde at sende materiale, der belyser de emner, som den pågældende weekend har fokus på.

Det er heller ikke muligt kun at deltage i ceremonien, uden at have deltaget i forberedelsen (med forbehold for force majeure, der afholder en fra konfirmandweekenderne).

Vores barn har konfirmationsceremoni samme dag som en anden vigtig begivenhed i familien. Kan vores barn deltage i en ceremoni der ligger en anden dag?

Svar: Det er ud fra samme tankegang som det foregående spørgsmål ikke muligt at deltage i en anden ceremoni, end netop den er knyttet til ens hold.

Vores barn er tilmeldt den kommende konfirmation, men føler sig ikke klar, og vil gerne vente et år. Kan vi få overført vores plads til næste år.

Svar: I dette tilfælde vil det desværre være nødvendigt at afmelde årets tilmelding og få refunderet tilmeldingsbeløbet, såfremt dette er foreneligt med vores regler om fortrydelsesret (kan findes på alle tilmeldingssider). Herefter må man gentilmelde sig, når der åbnes for tilmelding for den sæson barnet gerne vil på.