Her kan du tilmelde dit barn til humanistisk konfirmation i 2020, hvis I gerne vil på vores weekendhold uden overnatning i Midtjylland. Holdets datoer:

Hold 1-3

Lørdag d. 29. februar og

Søndag d. 1. marts 2020 samt

Lørdag d. 28. marts og

Søndag d. 29 marts 2020. Alle fire dage afholdes på Egå Ungdomshøjskole, Eghøjvej 31, 8250 Egå.

Yderligere: Vi arrangerer en skovtur for holdene, så de kommende konfirmander får mulighed for at møde hinanden forud for kurset. Kursisterne vil endvidere blive inviteret til en halv dag efter kurset er afholdt, hvor der er fokus på ceremoniforberedelse. Datoer for disse to arrangementer udmeldes senere.

Ceremoni d. 2. maj 2020 på Helsingør Theater i Den Gamle By.

OBS. For tilmeldte efter 4/8 2019 gælder det at ceremonitidspunktet vil ligge fra 14.30-15.30.

Samtykkeerklæring til brug af eventuelle fotos taget på kurserne eller til ceremoni kan findes her.

Regler for weekenderne kan læses her.

Kontakt til de konfirmationsansvarlige i Aarhus for konfirmander foregår via konfirmation.vest@humanistisksamfund.dk

Fortrydelsesret: Af hensyn til dem der eventuelt sidder på venteliste, er den seneste formelle dato for fortrydelse 6 måneder inden første weekendtur. Hvis I har tilmeldt jer efter denne dato, er der i udgangspunktet ingen fortrydelsesret. Hvis I gerne vil fortryde jeres tilmelding efter fortrydelsesrettens ophør, så kontakt os, og så ser vi om vi kan finde en løsning.

Angående pris: Vi har tidligere udmeldt at vi ville kunne udbyde holdet til en lavere pris end vanligt. Dette har desværre ikke kunnet lade sig gøre alligevel, og prisen er derfor den samme som på alle andre hold.