Tilbage til alle hold

Hold i Aalborg 2025

HoldnavnHoldtypeCeremonidatoUndervisningsdatoerCeremoniadresseUndervisningsadressePrisMedlemsprisTilmeldinghf:tax:holdtype
AAL-01Weekend med overnatning 3. maj - 10:008.3-9.3 & 5.4-6.4Det Lille Teater i Aalborg Kongres & Kultur CenterBjælkegården, Tiendemarken 3, 9280 Storvorde6.600 kr.6.100 kr.Tilmeldingweekend-med-overnatning

Information om hold

Undervisningen foregår i Bjælkegården, Tiendemarken 3, 9280 Storvorde, lørdag-søndag begge weekender samt en generalprøvedag, som meldes ud i løbet af januar.

Ceremonien er den 3. maj i Fakultet i Aalborg Kongres & Kultur Center, Europa Plads 4, 9000 Aalborg. Til ceremonien kan hver konfirmand medbringe 10 gæster.

Konfirmander skal møde ca. 2 timer før ceremonien til generalprøve.

Generelt om konfirmationer

I slutningen af januar 2025 får du en informationsmail med de præcise start- og sluttidspunkter og yderligere information om forløbet.

Links

Venteliste

Er der ikke plads på det konfirmationshold, du gerne vil tilmeldes, vil tilmeldingsknappen i holdoversigten være erstattet af et link til vores venteliste.

Tilmeldingsbetingelser

Fortrydelsesret

Af hensyn til dem, der måtte stå på venteliste, er den sidste dato for fortrydelse af tilmelding 31. oktober 2024, da vi efter denne dato ikke kan forvente at afsætte pladsen til anden side. Sker afmeldingen inden denne dato, kan du få refunderet tilmeldingsgebyret.
Ønsker I at framelde jer aktiviteten fra 1. november 2024, er det muligt at få halvdelen af tilmeldingsprisen refunderet – uanset hvornår du har tilmeldt dig.
Sker afmeldingen først den 1. februar 2025 eller herefter er det ikke muligt at få refunderet tilmeldingsgebyret.

Uanset tidspunktet for afmelding koster det 500 DKK i administrationsgebyr, hvis I ønsker at fortryde jeres tilmelding.

Dette beløb dækker administrative omkostninger og faste udgifter til konfirmationsaktiviteterne som eksempelvis lokaleleje.

Force majeure

Humanistisk Samfund er ansvarsfri, når dennes korrekte opfyldelse af aftalen, herunder de enkelte dele af konfirmationsforløbet, er umulig som følge af force majeure.

Force majeure foreligger, når opfyldelse er umulig pga. ekstraordinære omstændigheder, som ikke kan afbødes eller forudses, såsom krig, naturkatastrofer, brand, strejker, lockouts eller epidemier.

Force majeure kan kun påberåbes, hvis Humanistisk Samfund uden unødig forsinkelse har givet skriftlig meddelelse herom til den anden part.