Synes du, at vores arbejde er vigtigt? Så støt os. Du kan blive medlem, give et økonomisk bidrag eller blive frivillig i foreningen. Du kan også få mere at vide om vores arbejde eller følge os på Facebook og Instagram.

Medlemskab 

Som medlem støtter man vores politiske arbejde samt vores arbejde med at kunne tilbyde humanistiske ceremonier. Medlemmer kan deltage i lokale og landsdækkende arrangementer og modtager hver anden måned et medlemsblad om, hvad der sker i foreningen. Man bliver medlem ved at betale et kontingent på 425 kr. årligt (eller 110 kr. for 12 – 26 årige). Vi tilbyder også medlemskaber, hvor man kombinerer kontingentet med et månedligt støttebidrag. Du kan læse mere om de forskellige medlemsformer og melde dig ind her.

Vil du først vide mere?

Hvis du tilmelder dig her, modtager du de næste to numre af vores medlemsblad gratis. Du kan også følge vores arbejde ved at synes godt om vores side på Facebook.

Støt os økonomisk

Det koster penge at fremstille foldere og små film om vores ceremonier. Der skal også bruges penge, når der skal udarbejdes foldere om forholdet mellem kirke og stat, ligesom der er udgifter til rejseaktiviteter ved politiske møder. En mulighed for at støtte os er at give et økonomisk bidrag. Du vælger selv, hvor stort et beløb, du vil give, for vores lille forening gør selv små beløb en forskel. Læs mere her.

Bliv frivillig

Vi har brug for frivillige til mange forskellige opgaver. Til at arrangere møder i lokalforeninger, løse praktiske opgaver ved vores konfirmationer eller til at deltage i vores politiske arbejde ved for eksempel at skrive læserbreve. Læs mere her.