Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

HS Hovedstaden: Dannelse dater datamater

31. oktober 2018 kl. 19:00 - 21:00

Medlemsarrangement HS Hovedstaden – onsdag 31.10.2018

 

“Dannelse Dater Datamater” – Hvad vil det for fremtiden sige at være dannet?

Hvor dannelse tidligere var resultatet af en uddannelse – fagligt, kulturelt og menneskeligt, har ordet i dag også indbygget et teknisk aspekt, et håndelag og en fortrolighed med de elektroniske hjælpemidler og sociale medier som er tydeligst at bemærke hos teenagere. De har måske nok problemer med at stave og regne på gammeldags vis, men de håndterer I-pads, computerspil og smartphones med en selvfølgelig virtuositet.

Denne aftens tema er fra Humanistisk Samfunds side et forsøg på at delagtiggøre foreningens medlemmer i den teknologiske fremtid og især de muligheder den rummer for den enkelte, men også for udviklingen i det hele taget.

Kim Escherich er ansat i IBM og derudover engageret i såvel tænketanken Nordic Bildung som i den unge forening Fremvirke, der gennem foredrag og diskussioner bruger Højskoletankerne og Foreningskulturen som udgangspunkt for drøftelser om samfundsudviklingen.

Mødet lægger op til deltagernes aktive deltagelse i diskussion om, hvordan vi kan bruge dannelsen til at styrke vores position som borgere og navigere i de teknologiske muligheder, der åbner sig.

Alle er velkomne til et spændende og perspektivrigt møde med et menneske, der, mere end de fleste, gør sig tanker om fremtiden og de perspektiver, der tegner sig.

 

Dato og tidspunkt: Onsdag den 31.10.2018 kl. 19.00-21.00

 

Sted: Østerbrohuset, Århusgade 103, 2100 Kbh. Ø (10 min gang fra Nordhavn Station)

 

Tilmelding er ikke nødvendig.

 

Detaljer

Dato:
31. oktober 2018
Tidspunkt:
19:00 - 21:00

Sted

Østerbrohuset, Århusgade 103, 2100 København Ø