Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

AFLYST – Seminar: En skole for alle børn: Plads til alle livssyn (København)

28. september 2022 kl. 17:00 - 18:30

Gratis
Dette er et seminar for dig, der er interesseret i at få viden, værktøjer og vejledning til, hvordan vi sammen kan få en mere åben skole med plads til alle livssyn uden religiøs forkyndelse.
Som det er nu, har kristendommen særstatus i folkeskolen. Humanistisk Samfund ønsker alle livssyn ligestillede, og derfor afholder foreningen dette seminar om at gøre plads til alle livssyn i folkeskolen. Som deltager får du værktøjer og vejledning til, hvordan du får indflydelse på dit barns skole.
Program for seminaret:
– Oplæg ved Pia Rose Böwadt, docent ved læreruddannelsen på Københavns Professionshøjskole. Hun har sammen med en kollega skrevet ‘Religion – det alternative faghæfte’, som er et bud på, hvordan religionsfaget i folkeskolen kunne se ud, hvis man brugte en religionsvidenskabelig tilgang i stedet for den teologiske og livsfilosofiske tilgang, der præger det eksisterende faghæfte.
– Præsentation af Humanistisk Samfunds skolepolitik og vejledning i, hvordan du kan få indflydelse på dit barns skole, så vi får en bedre skole, med plads til alle livssyn.
Tilmelding er ikke obligatorisk, men vi vil sætte pris på en tilkendegivelse på Facebook-begivenhed af hensyn til bestilling af kaffe/te.
Seminaret er både for foreningens medlemmer og andre interesserede.

Detaljer

Dato:
28. september 2022
Tidspunkt:
17:00 - 18:30
Pris:
Gratis
Hjemmeside:
https://www.humanistisksamfund.dk/2022/08/29/en-skole-for-alle-born-plads-til-alle-livssyn/