Nu er det igen muligt at ansøge om at blive en del af Humanistisk Samfunds konfirmationsaktiviteter. Du kan være med som honoraransat konfirmationsunderviser eller honoraransat kursusansvarlig – uanset hvad din rolle er, er du med til at sikre, at unge landet over kan humanistisk konfirmeres og samtidig bliver du en del af et fællesskab med både konfirmander, honoraransatte og frivillige på konfirmationsområdet.

Humanistiske konfirmationer har intet religiøst indhold. I stedet tager de udgangspunkt i humanistiske værdier og har til formål at styrke de unges evne til at tænke selvstændigt, tage ansvar, vise omtanke og at have respekt og tolerance for andre mennesker og deres livssyn.

Antallet af unge, der vælger at blive humanistisk konfirmeret, er stigende, og derfor søger vi flere, der vil være med til at give konfirmanderne en uforglemmelig oplevelse.

Alle kan søge om at blive en del af det humanistiske konfirmationsfællesskab. Det er ikke et krav, at du har baggrund som underviser eller lignende – vi sørger for, at du bliver klædt godt på til opgaven som inden aktiviteterne går i gang.

Hvis du er engageret i undervisningsemnerne som fx menneskerettigheder, etik eller kritisk tænkning og samtidig har mod på at igangsætte og deltage i sociale aktiviteter med konfirmanderne, så er det måske noget for dig at blive en del af holdet.

NY ANSØNGINGSFRIST: Søg inden ansøgningsfristen den 24. september.