Det er stadig muligt søge om at blive en del af Humanistisk Samfunds konfirmationsaktiviteter i København. Vores honoraransatte konfirmationsundervisere er nøglen til at sikre, at unge landet over kan humanistisk konfirmeres. Derudover bliver du en del af et fællesskab med både konfirmander, honoraransatte og frivillige på konfirmationsområdet.

Humanistiske konfirmationer har intet religiøst indhold. I stedet tager de udgangspunkt i humanistiske værdier og har til formål at styrke de unges evne til at tænke selvstændigt, tage ansvar, vise omtanke og at have respekt og tolerance for andre mennesker og deres livssyn.

Antallet af unge, der vælger at blive humanistisk konfirmeret, er stigende, og derfor søger vi flere, der vil være med til at give konfirmanderne en uforglemmelig oplevelse.

Alle kan søge om at blive en del af det humanistiske konfirmationsfællesskab. Det er ikke et krav, at du har baggrund som underviser, projektkoordinator eller lignende – vi sørger for, at du bliver klædt godt på til opgaven inden aktiviteterne går i gang.

Det centrale er, at du har lyst til at være sammen med unge i 13-15 års alderen, kan lidt at facilitere samtaler om for eksempel menneskerettigheder, etik eller kritisk tænkning og har mod på at igangsætte og deltage i sociale aktiviteter med konfirmanderne.

Søg snarest muligt og senest 1. december eller kontakt Camilla fra Humanistisk Samfunds sekretariat på tlf. 81 11 20 10 eller mail ch@hs.dk