Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

AFLYST! Humanistisk Salon #3: Humanisme som menneskesyn – individ, fællesskab og samfund

17. november 2022 kl. 19:00 - 22:00

Gratis
Bemærk: Dette arrangement er aflyst.
Humanistisk Salon består af en række arrangementer, hvor humanismen bliver undersøgt, diskuteret og sat under kritisk lup.
I løbet af efteråret vil vi sammen se nærmere på humanismens idéhistorie, livssyn og menneskesyn. For hvad er humanisme egentlig? Og hvad kan vi rent faktisk bruge den til? Er humanismen relevant i 2022, eller er den for udvandet?
Vores tredje arrangement ‘Humanistisk Salon #3: Humanisme som menneskesyn – individ, fællesskab og samfund’ foregår 17. november kl. 19.00 i Dynamo, Union, Nørre Allé 7, 2200 København.
Her vil vi undersøge og diskutere, hvad der ligger i et humanistisk menneskesyn. Vi vil se nærmere på forskellige dominerende psykologiske perspektiver, og i fællesskab forholde os kritisk til de bagvedliggende forestillinger om, hvad et menneske er, kan og bør.
Aftenen vil bestå af en god blanding af sjove tankeeksperimenter, kortere oplæg og mindre diskussionsøvelser – og forhåbentlig vil du blive lidt klogere på dit eget menneskesyn.
Humanistisk Salon består af oplæg, diskussioner og mindre øvelser. Alle kan og må være med. Der er ikke forventninger til, at du ved noget på forhånd, og vi søger ikke endegyldige svar, men nuancerede spørgsmål. Du kan sagtens deltage i denne salon, selvom du ikke var med til de tidligere – og du må meget gerne komme igen, hvis du har været med før.
Vi forventer et trygt rum, hvor alle uanset etnicitet, køn, seksualitet og religiøs overbevisning er lige velkomne.
Der vil være kaffe og te under arrangementet. Når salonen er slut, vil der være mulighed for at blive hængende, snakke videre og stille spørgsmål.

Detaljer

Dato:
17. november 2022
Tidspunkt:
19:00 - 22:00
Pris:
Gratis
Hjemmeside:
https://fb.me/e/2SJsKUqSW

Sted

Union KBH
Nørre Allé 7
København, KBH N 2200 Danmark
+ Google Maps