Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kapelprøve i Aarhus

24. maj 2019 kl. 12:30 - 15:30

Er du interesseret at opleve en humanistisk begravelse uden religiøse elementer? Så kom og vær med, når Humanistisk Samfund afholder eksamen for nye begravelsesledere.

Nogle mener, at en begravelse uden religion ikke giver nogen mening eller trøst: Vi vil gerne vise, at det ikke er rigtigt. Ved en humanistisk begravelses sættes der fokus på de aftryk, den afdøde har sat gennem livet, og på det, de efterladte tager med videre. Ceremonien sker i en smuk og højtidelig ramme, hvor digte og sange, der har speciel betydning for den afdøde, er inddraget i ceremonien.

Eksamen finder sted, som ved en rigtig begravelse, og ceremonien omhandler en “ægte” person, som ikke er her længere. Den eneste forskel er, at kisten er tom under ceremonien.

Vi opfordrer alle interesserede i at dukke op – også folk fra andre tros- og livssynsamfund, der er interessede i at se, hvordan vi sætter rammen for den sidste rejse, uden religion.

Den første ceremoni starter 12.30, og derefter kommer der yderligere tre ceremonier kl 13.15, 14.00 og 14.45. Deltagelse er naturligvis gratis.

Detaljer

Dato:
24. maj 2019
Tidspunkt:
12:30 - 15:30

Sted

Kirkegårdsvej 26, 8000 Aarhus C