Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kapelprøve i København

24. maj 2019 kl. 13:00 - 16:00

Er du interesseret i at opleve en humanistisk begravelse uden religiøse elementer? Så kom og vær med, når Humanistisk Samfund afholder eksamen for ceremoniledere.

Nogle mener, at et en begravelse uden religion ikke kan give mening og trøst: Vi vil gerne vise, at det ikke er rigtigt. Ved en humanistisk begravelse sættes der fokus på de aftryk, den afdøde har sat gennem livet, og på det, de efterladte tager med sig videre. Afskeden sker i en smuk og højtidelig ramme, hvor digte og sange med speciel betydning for afdøde er inddraget i ceremonien.

Eksamen vil finde sted nøjagtig, som havde det været en rigtig begravelse, hvor talen omhandler en “ægte” person, der ikke er her mere. Den eneste forskel er, at kisten er tom under ceremonien.

Vi opfordrer alle interesserede i at dukke op – også meget gerne folk fra andre livssyn- og trossamfund, der er nysgerrige på, hvordan vi sætter rammen for den sidste rejse, uden religion.

Deltagelse er naturligvis gratis. Der vil blive afholdt tre ceremonier i løbet af eftermiddagen, hvor den første starter kl 13.00.

Detaljer

Dato:
24. maj 2019
Tidspunkt:
13:00 - 16:00

Sted

Kulturcentret Assistens, Kapelvej 4, 2200 København