Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Oplev Selsø skovbegravelsesplads

30. oktober 2022 kl. 13:00 - 14:30

Få en rundvisning på Selsø Slots skovbegravelsesplads blandt bøgetræerne og hør vores ceremonileder fortælle om den humanistiske begravelsesceremoni.

Søndag eftermiddag i temaugen “Vi taler om døden” 2022 er du inviteret til besøg på skovbegravelsespladsen ved Selsø Slot. Johan Philip von Malsen Plessen og Claus Thor-Rasmussen fra Selsø skovbegravelse fortæller om skoven ved Roskilde Fjord, om hvordan aske i en urne kan blive begravet her, om priser, træer samt valg af urner og sted. Derefter fortæller ceremonileder Ole Morten Nygård fra Humanistisk Samfund om, hvad en humanistisk begravelse er, hvordan den skiller sig ud fra religiøse begravelser, og hvad der kendetegner den. Vi byder på lidt kaffe og kage, hvor der er mulighed for at stille spørgsmål.

“Selsø i Hornsherred åbnede sin skovbegravelsesplads i foråret i år. Flere humanistiske begravelser har haft urnenedsættelse på disse nye skovbegravelsespladser, og vi har også haft nogle ceremonier i det fri ude i skovene. Derfor vil vi igen i år lave et fælles arrangement sammen med en ny skovbegravelsesplads,” siger Ole Morten.

Tid, sted og tilmelding: Søndag den 30. oktober, kl. 13.00-14.30. Selsø skovbegravelse, Skovvejen 36b, 4050 Skibby.

Parker på parkeringspladsen på højre side, følg stien ind i skoven. Vi mødes ved den store sten.

For tilmelding skriv til kontakt@hs.dk og angiv navnet på aktiviteten i mailens emnefelt eller ring på 42432010.

Detaljer

Dato:
30. oktober 2022
Tidspunkt:
13:00 - 14:30

Sted

Selsø Slot
Selsøvej 30A
Skibby, 4050
+ Google Maps