Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Samtalesalon om venskab

15. februar 2017 kl. 19:00 - 21:00

Hvordan opstår et venskab? Hvor mange venner kan man have? Afhænger et venskabs dybde af dets varighed? Kan et venskab slides op? Kan et venskab noget andet end et parforhold?

Humanistisk Samfunds lokalafdeling i Hovedstaden inviterer til en samtalesalon omkring emnet venskab. Deltagerne guides via udarbejdede spørgsmål til i små grupper til at diskutere og uddybe, hvad et venskab kan betyde, både generelt og individuelt.

En samtalesalon er et forholdsvist nyt begreb, som er en tilrettelagt samtale, hvor deltagerne diskuterer et givet emne ud fra forskellige tilrettelagte vinkler og i skiftende grupperinger. Som regel er det blandt mennesker som ikke ellers kender hinanden, men blot gerne vil debattere.

samatelesalon

I lokalafdelingen i Hovedstaden har vi to gange tidligere afprøvet denne form, og emnerne var hhv. ”Familien” og ”Danmark” – det sidste som led i et landsdækkende arrangement med samtalesaloner.

Deltagerne var begge gange positivt overraskede over, hvor stimulerende denne diskussionsform havde virket på dem, og hvor åbenhjertige

de enkelte samtaler havde været – uden at det på noget tidspunkt var blevet pinligt eller overskridende. Da de begge var succeser, gentager vi nu samtaleformen med emnet ”Venskab”.

Arrangementet finder sted onsdag den 15. februar fra kl. 19-21 i Østerbrohuset. Århusgade 103.

Der er gratis adgang og alle – både medlemmer og andre interesserede – er velkomne!

 

Detaljer

Dato:
15. februar 2017
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , , ,
Hjemmeside:
www.hs.dk

Arrangør

Sted