I Aarhus, Ringsted og København søger vi lige nu kursusansvarlige og undervisere, som vil være med til at give humanistiske konfirmander en uforglemmelig oplevelse, tage ansvar og kan lide at undervise eller koordinere?

I Humanistisk Samfund bliver du en del af en lille forening med en stærk demokratisk foreningsstruktur, hvor vi gør os umage for, at alle medarbejdere oplever at blive taget seriøst, inkluderet og få ansvarsfulde opgaver. Både som kursusansvarlig og underviser får du ansvar for konfirmationsundervisning og rekruttering af frivillige til ceremonier, ligesom du bliver en del af at planlægge og afvikle konfirmationsceremonier. Dette arbejde sker i tæt samarbejde med de øvrige ansatte på konfirmationsområdet og i dialog med sekretariatet.

Primære arbejdsopgaver som kursusansvarlig:

  • Organisere opstarten af to konfirmationsgrupper
  • Have overblik over og administrere praktiske opgaver vedrørende konfirmationsundervisning og ceremoni
  • Føre simpelt regnskab over konfirmationsgruppernes udgifter
  • Sikre socialt fællesskab og sparring på tværs af underviserhold
  • Samt varetage løbende forældrekontakt

Primære arbejdsopgaver som underviser:

  • Planlægge og gennemføre undervisning samt sociale aktiviteter for konfirmander i 2022
  • Hjælpe konfirmanderne med at forberede et ceremoniindslag
  • Deltage i planlægningen og koordinering af en konfirmationsceremoni
  • Løbende varetagelse af forældrekontakt

Om dig

Vi søger konfirmationsaktive, som kan stå inde for Humanistisk Samfunds værdier og har lyst til at formidle dem videre til unge og deres forældre. Det er en fordel, hvis du har kendskab til Humanistisk Samfunds arbejde, undervisning eller foreningsarbejde, men ikke et krav. Dertil vægter vi, at du kan holde overblikket over flere sideløbende processer, formår at møde dine kolleger i øjenhøjde og kan skabe inkluderende fællesskaber.

Vi tilbyder

I Humanistisk Samfund tilbyder vi en tidsbegrænset kontraktansættelse fra oktober til og med maj. I denne periode er du med til at starte og afvikle et humanistisk konfirmationsforløb samt deltage i både planlægning og afvikling af den humanistiske konfirmationsceremoni. Undervejs får du rig mulighed for at afprøve dine kompetencer inden for projektstyring eller undervisning i et uformelt miljø og sætte dit aftryk på årets humanistiske konfirmationsforløb.

Som kursus- eller undervisningsansvarlig aflønnes du med 10.000 kroner for dit arbejde, hvilket svarer til en timeløn på cirka 125 kroner. Det fulde beløb udbetales samlet efter endt konfirmationsforløb.

Ansøgning og kontakt

Ansøgningsfristen er den 3. oktober. Du søger stillingen her:


Aarhus

Ringsted

København

For at komme i betragtning til stillingerne skal Humanistisk Samfund kunne indhente en ren børneattest på dig.
Dertil skal du kunne deltage i et fuldt konfirmationsforløb. Det vil sige, at du skal kunne være med både på undervisningsdatoerne og ceremonidatoen for et konfirmationshold. Du kan finde datoerne på her eller i ansøgningsformularen.
Alle honoraransatte skal derudover med til vores uddannelsesweekend den 12.-14. november i København. Kommer du langvejsfra er der mulighed for overnatning.

Relevante ansøgere i Aarhus og Ringsted indkaldes til en samtale efter ansøgningsfristens udløb.

I København indkalder vi til ansættelsesworkshop enten om aftenen den 20., 21. eller i løbet af dagen den 24. oktober.

Har du spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte sekretariatsmedarbejder Camilla Hyld på ch@hs.dk eller på telefon 81 11 20 10.

Om Humanistisk Samfund

Humanistisk Samfund arbejder for ligestilling af livssyn i det danske samfund og adskillelse af kirke og stat. Som led i dette arbejde tilbyder vi humanistiske ceremonier, der markerer store overgange i livet for dem, som ikke tror på en gud. Særligt vores konfirmationstilbud vokser og vi har derfor brug for flere hænder til at sikre, at humanistiske konfirmander får en god konfirmationsoplevelse.