Vores honoraransatte konfirmationsundervisere og kursusansvarlige er nøglen til at sikre, at unge landet over kan humanistisk konfirmeres og nu kan du blive en del af det arbejde. Uanset om du er med som konfirmationsunderviser eller kursusansvarlig bliver du en del af et fællesskab med både konfirmander, honoraransatte og frivillige på konfirmationsområdet.

Humanistiske konfirmationer tager udgangspunkt i humanistiske værdier og har til formål at styrke de unges evne til at tænke selvstændigt, tage ansvar, vise omtanke og at have respekt og tolerance for andre mennesker og deres livssyn. Det betyder, at forløbene ikke har religiøst indhold.

Alle kan søge om at blive en del af det humanistiske konfirmationsfællesskab. Det er ikke et krav, at du har baggrund som underviser, projektkoordinator eller lignende. Det centrale er, at du har lyst til at være sammen med unge i 13-15 års alderen, kan lide at facilitere samtaler om for eksempel menneskerettigheder, etik eller kritisk tænkning og har mod på at igangsætte såvel som deltage i sociale aktiviteter med konfirmanderne. Resten klæder vi dig på til gennem vores interne uddannelse.

Søg inden 23. august eller kontakt Sine fra Humanistisk Samfunds sekretariat på tlf. 81 11 84 35 eller mail ses@hs.dk