Tilbage til alle hold

Hold i Aalborg 2024

HoldnavnHoldtypeCeremonidatoUndervisningsdatoerCeremoniadresseUndervisningsadressePrisMedlemsprisTilmeldinghf:tax:holdtype
AAL-01Weekend med overnatning 18. maj - 10:0016.3–17.3 & 19.4-21.4Det Lille Teater, Aalborg Kongres & Kultur Center, Europa Plads 4, 9000 AalborgBjælkegården, Tiendemarken 3, 9280 Storvorde6.500 kr.6.000 kr.Tilmeldingweekend-med-overnatning

Information om hold

Undervisningen foregår i Bjælkegården, Tiendemarken 3, 9280 Storvorde, lørdag og søndag første weekend og fredag-søndag anden weekend.

Ceremonien er den 18. maj i Det Lille Teater i Aalborg Kongres & Kultur Center, Europa Plads 4, 9000 Aalborg. Til ceremonien kan hver konfirmander medbringe 10 gæster.

Konfirmander skal møde ca. 2 timer før ceremonien til generalprøve.

Generelt om konfirmationer

I slutningen af januar 2024 får du en informationsmail med de præcise start- og sluttidspunkter og yderligere information om forløbet.

Links

Venteliste

Er der ikke plads på det konfirmationshold, du gerne vil tilmeldes, vil tilmeldingsknappen i holdoversigten være erstattet af et link til vores venteliste.

Tilmeldingsbetingelser

Fortrydelsesret

Af hensyn til dem, der måtte stå på venteliste, er den sidste dato for fortrydelse af tilmelding 31. oktober 2023, da det herefter er vanskeligt at afsætte pladsen til anden side. Herefter er det kun muligt at få refunderet tilmeldingsbeløbet, hvis pladsen kan afsættes til en anden konfirmand.

Uanset tidspunkt for afmelding koster det et administrationsgebyr på 500 kroner.

Dette beløb dækker administrative omkostninger og faste udgifter til konfirmationsaktiviteterne som eksempelvis lokaleleje.

Force majeure

Humanistisk Samfund er ansvarsfri, når dennes korrekte opfyldelse af aftalen, herunder de enkelte dele af konfirmationsforløbet, er umulig som følge af force majeure.

Force majeure foreligger, når opfyldelse er umulig pga. ekstraordinære omstændigheder, som ikke kan afbødes eller forudses, såsom krig, naturkatastrofer, brand, strejker, lockouts eller epidemier.

Force majeure kan kun påberåbes, hvis Humanistisk Samfund uden unødig forsinkelse har givet skriftlig meddelelse herom til den anden part.