Her kan du tilmelde dig humanistisk konfirmation i 2023, hvis du gerne vil på weekend med overnatning på Odenseholdet.

Tilmelding foregår via klik på holdets navn nedenfor.

HoldnavnHoldtypeLokation for undervisningUndervisningsdatoerLokation for ceremoniCeremoni
Fyn/SønderjyllandWeekend med overnatningHasmark Kolonien
Østre Strandvej 305, 5450 Otterup
10. marts kl. 19.00 – 12. marts kl. 15.00
21. april kl. 19.00 – 23. april kl. 15.00
Magasinet (Brandts Klædefabrik)20. maj kl. 11.45 – 13.30

Informationsmøder

For alle: Vi afholder et offentligt informationsmøde søndag d. 21. august 2022 kl. 14–16 i Danmarksgade 10D (Østre Plads), 5000 Odense C.

For tilmeldte: Der vil være et informationsmøde for tilmeldte unge og forældre, søndag d. 13. november 2022 kl. 14–16 på Stige Friskole, Hedelundvej 2, 5270 Odense N.
På dette møde får I information om weekenderne og ceremonien.

Ceremonien foregår i Magasinet (Farvergården 19, 5000 Odense C) kl. 11.45–13.30. Konfirmander forventes at skulle møde kl. 09.30 til generalprøve. Hver konfirmand kan invitere op til 10 gæster med til ceremonien.
Fra 13.30-14.00 er der mulighed for fotografering.

Samtykkeerklæring til brug af eventuelle fotos taget på kurserne eller ved ceremonien kan findes her.

Regler for weekenderne kan læses her.

Tilmeldingsbetingelser

Fortrydelsesret: Af hensyn til dem der måtte stå på venteliste, er den seneste formelle dato for fortrydelse 1. august 2022. Hvis I har tilmeldt jer efter denne dato, er der i udgangspunktet ingen fortrydelsesret. Hvis I gerne vil fortryde jeres tilmelding efter fortrydelsesrettens ophør, så kontakt os, og så ser vi om vi kan finde en løsning.

Framelding medfører et administrationsgebyr på 500 kr., uanset hvornår frameldingen sker.

Force majeure: Humanistisk Samfund er ansvarsfri, når dennes korrekte opfyldelse af aftalen, herunder de enkelte dele af konfirmationsforløbet, er umulig som følge af force majeure.

Force majeure foreligger, når opfyldelse er umulig pga. ekstraordinære omstændinger, som ikke kan afbødes eller forudses, såsom krig, naturkatastrofer, brand, strejker, lockouts eller epidemier.

Force majeure kan kun påberåbes, hvis Humanistisk Samfund uden unødig forsinkelse har givet skriftlig meddelelse herom til den anden part.

Venteliste

Er der ikke plads på det konfirmationshold, du gerne vil tilmeldes, kan du skrive dig på vores venteliste. Hvis der kommer ledige pladser på holdene, bliver de tilbudt til personerne, der står på ventelisten til holdene. Bliver der en ledig plads, vil den blive tilbudt til den første på ventelisten, derefter den anden på ventelisten og så fremdeles. Bliver du tilbudt en plads via ventelisten, kontakter vi dig via mail.

Vi undersøger løbende mulighederne for at åbne flere hold, såfremt der er nok interesserede på ventelisten.