Tilmelding: Weekendmixhold i Ringsted

Her kan du tilmelde dig humanistisk konfirmation i 2023, hvis du gerne vil på et af vores weekendmixhold i Ringsted.

Tilmelding foregår via klik på holdets navn nedenfor.

HoldnavnHoldtypeLokation for undervisningUndervisningsdatoerLokation for ceremoniCeremoni
AlphaWeekendmixDanhostel Ringsted
Hytte: Lerbjergcentret
11.–12. marts & 28.–30. aprilRingsted Kongrescenter13. maj
OmegaWeekendmixDanhostel Ringsted
Hytte: Lerbjergcentret
11.–12. marts & 28.–30. aprilRingsted Kongrescenter13. maj

Første weekend foregår uden overnatning undervisningen på Danhostel Ringsted (Sct. Bendtsgade 18, 4100 Ringsted), mens undervisningen i anden weekend er med overnatning foregår i hytten Lerbjergcentret (Lerbjergvej 25, 4330 Hvalsø).

Ceremonierne foregår i Ringsted Kongrescenter fra klokken cirka 10.00-12.00. Adressen er Nørretorv 55, 4100 Ringsted. Konfirmander skal møde ca. 2 timer før ceremonien til generalprøve. Hver konfirmand kan have 15 gæster med til ceremonien.

I slutningen af januar 2023 får du en informationsmail med de præcise start- og sluttidspunkter og yderligere information om forløbet.

Samtykkeerklæring til brug af eventuelle fotos taget på kurserne eller til ceremoni kan findes her.

Regler for weekenderne kan læses her.

Tilmeldingsbetingelser

Fortrydelsesret: Af hensyn til dem der måtte stå på venteliste, er den seneste formelle dato for fortrydelse 1. august 2021. Hvis I har tilmeldt jer efter denne dato, er der i udgangspunktet ingen fortrydelsesret. Hvis I gerne vil fortryde jeres tilmelding efter fortrydelsesrettens ophør, så kontakt os, og så ser vi om vi kan finde en løsning.

Framelding medfører et administrationsgebyr på 500 kr., uanset hvornår frameldingen sker.

Force majeure: Humanistisk Samfund er ansvarsfri, når dennes korrekte opfyldelse af aftalen, herunder de enkelte dele af konfirmationsforløbet, er umulig som følge af force majeure.

Force majeure foreligger, når opfyldelse er umulig pga. ekstraordinære omstændinger, som ikke kan afbødes eller forudses, såsom krig, naturkatastrofer, brand, strejker, lockouts eller epidemier.

Force majeure kan kun påberåbes, hvis Humanistisk Samfund uden unødig forsinkelse har givet skriftlig meddelelse herom til den anden part.

Venteliste

Er der ikke plads på det konfirmationshold, du gerne vil tilmeldes, kan du skrive dig på vores venteliste. Hvis der kommer ledige pladser på holdene, bliver de tilbudt til personerne, der står på ventelisten til holdene. Bliver der en ledig plads, vil den blive tilbudt til den første på ventelisten, derefter den anden på ventelisten og så fremdeles. Bliver du tilbudt en plads via ventelisten, kontakter vi dig via mail.

Vi undersøger løbende mulighederne for at åbne flere hold, såfremt der er nok interesserede på ventelisten.