Tilmelding: Weekendmixhold i Roskilde

Holdene i Roskilde er desværre allerede fyldt. Ønsker du at blive konfirmeret i Roskilde, så kan du skrive dig op på vores venteliste, hvorigennem ledige pladser udbydes.

HoldnavnHoldtypeLokation for undervisningUndervisningsdatoerLokation for ceremoniCeremoni
RosWeekendmixByens hus: lokalerne Orangeriet og Verdensrummet
Hytte: Lerbjergcentret
4.–5. marts &
14.–16. april
Roskilde Kongrescenter6. maj
kl. 11.00
KildeWeekendmixByens hus: lokalerne Orangeriet og Verdensrummet
Hytte: Lerbjergcentret
4.–5. marts &
14.–16. april
Roskilde Kongrescenter6. maj
kl. 11.00

Første weekend er uden overnatning og foregår i Byens hus (Stændertorvet 1, 4000 Roskilde), mens undervisningen i anden weekend er med overnatning foregår i hytten Lerbjergcentret (Lerbjergvej 25, 4330 Hvalsø).

Ceremonierne bliver afholdt den 6. maj kl. 11.00 i Roskilde Kongrescenter (Møllehusvej 15, 4000 Roskilde). Hver konfirmand kan have 8 gæster med til ceremonien.
Konfirmander skal møde til en generalprøve ca. halvanden time før ceremonien starter.

I slutningen af januar 2023 får du en informationsmail med de præcise start- og sluttidspunkter og yderligere information om forløbet.

Samtykkeerklæring til brug af eventuelle fotos taget på kurserne eller til ceremoni kan findes her.

Regler for weekenderne kan læses her.

Tilmeldingsbetingelser

Fortrydelsesret: Af hensyn til dem, der måtte stå på venteliste, er den seneste formelle dato for fortrydelse 1. august 2022. Hvis I har tilmeldt jer efter denne dato, er der i udgangspunktet ingen fortrydelsesret. Hvis I gerne vil fortryde jeres tilmelding efter fortrydelsesrettens ophør, så kontakt os, og så ser vi om vi kan finde en løsning.

Framelding medfører et administrationsgebyr på 500 kr., uanset hvornår frameldingen sker.

Force majeure: Humanistisk Samfund er ansvarsfri, når dennes korrekte opfyldelse af aftalen, herunder de enkelte dele af konfirmationsforløbet, er umulig som følge af force majeure.

Force majeure foreligger, når opfyldelse er umulig pga. ekstraordinære omstændinger, som ikke kan afbødes eller forudses, såsom krig, naturkatastrofer, brand, strejker, lockouts eller epidemier.

Force majeure kan kun påberåbes, hvis Humanistisk Samfund uden unødig forsinkelse har givet skriftlig meddelelse herom til den anden part.

Venteliste

Holdene i Roskilde er desværre fyldt. Vil du gerne konfirmeres i Roskilde, kan du skrive dig på vores venteliste. Hvis der kommer ledige pladser på holdene, bliver de tilbudt til personerne, der står på ventelisten til holdene. Eventuelle pladser tilbydes til den første på ventelisten, derefter den anden på ventelisten og så fremdeles. Bliver du tilbudt en plads via ventelisten, kontakter vi dig via telefon og mail.

Vi undersøger løbende mulighederne for at åbne flere hold, såfremt der er nok interesserede på ventelisten.