Lokalforeningen i Hovedstadsområdet afholder forskellige aktiviteter. Se opslag om om de aktuelle aktiviteter i kalenderen på forsiden af hjemmesiden. Lokalforeningen har ikke snævre geografiske grænser, og alle medlemmer og interesserede er velkomne til at deltage i lokalforeningens arrangementer.

Debatgruppen: Debatgruppen mødes i sæson 2022-23 den første tirsdag i måneden kl. 16-18 i Salonen – en hyggelig café på Østerbrogade 222. Få minutters gang fra Svanemøllen St. Alle er meget velkomne til at dukke op. Vi er som oftest 5-8 deltagere – ikke nødvendigvis de samme – som debatterer et eller flere etiske dilemmaer, som vi er stødt på siden sidst. Trods vores fælles udgangspunkt som medlemmer af Humanistisk Samfund er vi sjældent enige, men det er jo netop det givende. Det foregår ganske uformelt uden ordstyrer eller konklusioner. Kom og vær med!

Sociale arrangementer: Vi planlægger at fejre årets to solhverv. Vintersolhvervet når det er mørkest, og sommersolhvervet der som regel falder sammen med den internationale humanistdag 21. juni. Nogle gange laver vi desuden andre sociale arrangementer. Se efter dem i kalenderen.
Hvis du vil hjælpe med at arrangere sociale arrangementer, hører vi meget gerne fra dig.

Diskussioner: Vi afholder i foråret og i efteråret flere åbne møder for medlemmer og andre interesserede med aktuelle emner til debat. Formen kan være at en oplægsholder fortæller om sit emne, og der derefter er fælles debat. Vi prøver også nogle gange med samtalesaloner, hvor der ikke er oplæg, men hvor alle bidrager med deres egne erfaringer. Her diskuteres ofte etiske og samfundsmæssige emner. Se i kalenderen for næste arrangement.
Hvis du vil hjælpe med at arrangere diskussioner eller andre arrangementer, hører vi meget gerne fra dig.

Bestyrelsen

Bestyrelsen i HS Hovedstaden 2020/21:

  • Helle Wils, forperson
  • Lasse Jensen, næstforperson
  • Troels Barkholt, kasserer
  • Johanna Ree Amdisen

Vedtægter

Her kan du læse lokalforeningens vedtægter, som sidst er revideret i 2021.

HS Hovedstaden vedtægter 2021

Kontakt

Bestyrelsen kan kontaktes via hovedstaden@hs.dk