Lokalforeningen i Hovedstadsområdet afholder møder i Østerbrohuset, Aarhusgade 103, som ligger lige ved Nordhavn Station. Se opslag om om de aktuelle aktiviteter i kalenderen på forsiden af hjemmesiden. Lokalforeningen har ikke snævre geografiske grænser, og alle medlemmer og interesserede er velkomne til at deltage i lokalafdelingens arrangementer.

Debatgruppen: Debatgruppen mødes den første onsdag i måneden kl. 16-18 i Salonen (en hyggelig café) på Østerbrogade 222. Få minutters gang fra Svanemøllen St. Alle er meget velkomne til at dukke op. Vi er som oftest 5-8 deltagere – ikke nødvendigvis de samme – som debatterer et eller flere etiske dilemmaer, som vi er stødt på siden sidst. Trods vores fælles udgangspunkt som medlemmer af Humanistisk Samfund er vi sjældent enige, men det er jo netop det givende. Det foregår ganske uformelt uden ordstyrer eller konklusioner. Kom og vær med!

Sociale arrangementer: Vi fejrer hvert år de to solhverv, vintersolhvervet når det er mørkest, og sommersolhvervet der som regel falder sammen med den internationale humanistdag 21. juni.Nogle gange laver vi desuden andre sociale arrangementer. Se efter dem i kalenderen.

Diskussioner: Vi afholder i foråret og i efteråret flere åbne møder for medlemmer og andre interesserede med aktuelle emner til debat. Formen kan være at en oplægsholder fortæller om sit emne, og der derefter er fælles debat. Vi prøver også nogle gange med samtalesaloner, hvor der ikke er oplæg, men hvor alle bidrager med deres egne erfaringer. Her diskuteres ofte etiske og samfundsmæssige emner. Se i kalenderen for næste arrangement.

Bestyrelsen

Bestyrelsen i HS Hovedstaden 2019/20:

  • Julie Thorup, forperson
  • Alice Gielfeldt, næstforperson
  • Maria Evert Riveros
  • Lone Haudrum

Suppleant: Karin Rybjer

Vedtægter

Her kan du læse lokalforeningens vedtægter, som sidst er revideret og efterfølgende godkendt af hovedbestyrelsen i 2016.

Følg dette link: HS-Hovedstaden vedtægter 2016

Kontakt

Julie Thorup, forperson i lokalforeningen. tlf. 29 23 74 04 jth@hs.dk